
Rodinná firma
30 let na trhu

Navštivte naše prodejny
na jižní Moravě

Zvýhodněné balíčky
s oblíbenými produkty

Kompletní sortiment
na našich prodejnách
                
                                    
            
                                    Universální kvasinky pro červené odrůdy révy vinné.  Pro podporu kvašení při výrobě vína, zejména v chladném období. Druh kvasinek: Saccharamyces cerevisiae varieta Bayanus Proč je použít? pro podporu kvašení při výrobě vína, jsou vhodné také pro kvašení bez řízené teploty mají vysokou odolnost k alkoholu s nízkou tvorbou pěny a nízkou tvorbou těkavých látek vhodný pomocník při kvašení, zejména v chladném počasí Jak jej použít? Rehydratace kvasinek se provádí v 10 násobném množství vlažné směsi moštu a vody 1:1 (max. 35 °C), tj. 10 g kvasinek na 100 ml směsi.Poté se nachá 20-30 min. bobtnat. Směs kvasinek, která zpravidla lehce pění, se pak za stálého míchání přidá do ostatního obsahu. Uvedené informace mají informativní charakter.  Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o produktu.
                            
            
    
        Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    