Substral Careo Ultra koncentrát 30 ml Zobrazit větší

Substral Careo Ultra koncentrát 30 ml

Skladem

CAREO Ultra® koncentrát je přípravek na ochranu rostlin účinkující proti savým a žravým škůdcům okamžitě jako kontaktní, ale i dlouhodobě systémový insekticid. Emulgovaný koncentrát se aplikuje ve vodném roztoku na rostlinách jak venku, tak i uvnitř ve sklenících a zimních zahradách.

Více informací

Parametry

Obsah 30 ml

Více informací

Působení přípravku:
CAREO Ultra® koncentrát s kontaktním i dlouhodobým systémovým účinkem působí na larvy i dospělce savých a žravých škůdců. Účinná látka je vstřebávána listy rostlin a rozváděna po celé rostlině. Je také pak obsažena dokonce i v nových přírůstcích. Saví a žravý škůdci jako jsou mšice, molice, mandelinka bramborová, brouci, housenky, aj. jsou účinnou látkou likvidováni jak při sání tak i při zasažení během aplikace.

Příprava aplikační kapaliny:
Odměřené množství přípravku se vlije do nádoby postřikovače a doplní vodou na stanovený objem. Během přípravy aplikační kapaliny a při aplikaci je nutné účinné míchání.

Dávkování:
> baklažán, paprika a rajče ve skleníku (mšice, molice) 5 ml / 0,5 l vody / 8,3 m2 = při výšce rostlin do 50 cm / OL 3 dny (od začátku výskytu; aplikaci opakovat po 10 dnech do počátku skanutí; max. 2x za vegetační sezónu)
> baklažán, paprika a rajče ve skleníku (mšice, molice) 10 ml / 1 l vody / 11,1 m2 = při výšce rostlin od 50 do 125 cm / OL 3 dny (od začátku výskytu; aplikaci opakovat po 10 dnech do počátku skanutí; max. 2x za vegetační sezónu)
> baklažán, paprika a rajče ve skleníku (mšice, molice) 15 ml / 1,5 l vody / 12,5 m2 = při výšce rostlin nad 125 cm / OL 3 dny (od začátku výskytu; aplikaci opakovat po 10 dnech do počátku skanutí; max. 2x za vegetační sezónu)
> salát na poli (mšice, molice) 5 ml / 0,5 l vody / 10 m2 / OL 3 dny (od začátku výskytu; aplikaci opakovat po 5 dnech do počátku skanutí; max. 2x za vegetační sezónu)
> brambor (mandelinka bramborová) 5 ml / 0,5 l vody / 10 m2 / OL 14 dní (od začátku výskytu; aplikaci opakovat po 10 dnech do počátku skanutí; max. 2x za vegetační sezónu)