Atak - Sada proti klíšťatům a komárům 50+50 ml Zobrazit větší

Atak - Sada proti klíšťatům a komárům 50+50 ml

Skladem

ATAK Sada proti klíšťatům a komárům je insekticid + adjuvant. Hubí a odpuzuje klíšťata a komáry a  také vosy,  při plošných aplikacích (pod stromy a keři zastíněných trávníky, nebo na jiných plochách) v zahrádkářských koloniích.

Více informací

Více informací

ATAK Sada proti klíšťatům a komárům je insekticid + adjuvant. Hubí a odpuzuje klíšťata a komáry při plošných aplikacích (pod stromy a keři zastíněných trávníky, nebo na jiných plochách) v zahrádkářských koloniích, chatových osadách, okolo domů, na sportovištích, dětských hřištích, atd.  Postřik účinkuje kontaktně a požerově na klíšťata a komáry, a současně vykazuje silný repelentní účinek - také na užitečný hmyz. Přísada adjuvantu zamezuje rychlému splachování insekticidního přípravku z ošetřených ploch, což zajišťuje prodloužený účinek na několik dní.

Díky obsahu Grassfilu v soupravě sada funguje podstatně lépe na vosy a sršně i při vyšších teplotách kolem 30 st.C !!!

Klíšťata - Hubení - 10+10 ml / 1 l / 20 m2 - Postřik - duben, květen, červen, červenec, srpen, září
Poznámka: Hubí a odpuzuje klíšťata při plošných aplikacích (pod stromy a keři zastíněných trávníky, nebo na jiných plochách) v zahrádkářských koloniích, chatových osadách, okolo domů, na sportovištích, dětských hřištích, apod.

Vosy - Hubení - 10+10 ml / 1 l /, postřik dle výskytu

Komáři - Hubení - 10+10 ml / 1 l / 20 m2 - Postřik - duben, květen, červen, červenec, srpen, září
Poznámka: Hubí a odpuzuje komáry při plošných aplikacích (pod stromy a keři zastíněných trávníky, nebo na jiných plochách) v zahrádkářských koloniích, chatových osadách, okolo domů, na sportovištích, dětských hřištích, apod. Doporučuje se aplikovat hrubší postřik, plocha se prochází ideálně dvakrát a to ve směrech na sobě kolmých. Postřik provádět v pozdních večerních hodinách nebo brzo ráno. Neošetřovat rostliny, které jsou určeny ke konzumaci nebo jako krmivo.Vstup na aplikovanou plochu je možný po zaschnutí přípravku.