Zdravý česnek Plus - Agrobio Zobrazit větší

Zdravý česnek Plus - Agrobio

Skladem

ZDRAVÝ ČESNEK je fungicidní souprava pomocného přípravku Clonoplus a hnojiva Sulka Extra. Souprava se určena ke hnojení sadby máčením a poprachu stroužků česneku a je schopna rozkládat patogenní houby.

Více informací

Více informací

AgroBio ZDRAVÝ ČESNEK Plus - máčení sadby soupravaZdravý česnek Plus je souprava pomocného přípravku Clonoplus a hnojiva Sulka Extra. Souprava se určena ke hnojení sadby máčením a poprachu stroužků česneku a je schopna rozkládat patogenní houby.

Clonoplus - je pomocný rostlinný přípravek ve formě dispergovatelného prášku, obsahující spory hub přirozeně se vyskytujících v půdě, které mají schopnost rozkládat pro rostlinu organické zbytky v půdě a tím zvyšovat příjem živin z půdy a přes zimní období rozložit sklerocia, mikrosklerocia a chlamydospóry patogenních hub (Claviceps, Sclerotinia, Botrytis, Rhizoctonia, Verticillium).

Sulka Extra je anorganické půdní hnojivo ve formě roztokového koncentrátu síry s obsahem dalších živin - dusík 3 %, draslík 14 %, vápník 2 %.

Postup při použití soupravy Zdravý česnek Plus: 1. Hnojení sadby máčením před výsadbou - Sulka Extra v dávkování 50 ml / 1,25 l vody ( 100 ml / 2,5 l vody). Doba máčení 6-12 hodin. Nechat jen mírně zaschnout, aby zůstala sadba vlhká. 2. Clonoplus - Dávkování 10 g / 1 kg sadby. Zvlhčené stroužky zaprášit přípravkem. Nechat oschnout. 3. Výsadba sadby po oschnutí.

Balení: 10 g + 50 ml na 1 kg sadby česneku

Skladování přípravku Clonoplus - tmavý sklad při teplotě do 8°C, při pokojové teplotě lze skladovat max. 3 měsíce.

AgroBio Zdravý česnek Plus máčení sadby 10 g + 50 ml na 1 kg sadby česneku