Rodenticid BROS Zrno na myši a potkany 6 x 20 g Zobrazit větší

Rodenticid BROS Zrno na myši a potkany 6 x 20 g

Skladem

Přípravek je určený k deratizaci hlodavců zvláště krys a potkanů. Výhodné rozmísťování jedu bez dotyku. Obsahuje celá zrna určená k likvidaci myší uvnitř budov a likvidaci potkanů uvnitř i v okolí budov.

Více informací

Parametry

Obsah 6 x 20 g

Více informací

Přípravek je určený k deratizaci hlodavců zvláště krys a potkanů. Výhodné rozmísťování jedu bez dotyku. Obsahuje celá zrna určená k likvidaci myší uvnitř budov a likvidaci potkanů uvnitř i v okolí budov. Obsahují návnadu, která silné láká hlodavce a účinkujež o prvním použití. Üčinek zpožděný několik dní zabraňuje hlodavcům spojovat jed s eliminací jiných jedinců. Výrobek má mumifikujíci ičinek a obsahuje látku, která zabrañuje náhodnému požiti osob a zvířat. Speciálně vybraná obilná zrna činí tento produkt výjimečně atraktivním pro hlodavce.  

Návod k použiti: Umístěte pouze do nástrahových stanic, které jsou zajištěny proti náhodnému otevření, a na místech, kde se vyskytují hlodavci: v blízkosti jejich nor / děr, oblastí krmení chovu a na jejich stezkách. Myš domácí: použijte 60 g na aždych 5 10 m. Potkan obecný: použijte 100 g na każdých 5- 10 m. Monitorujte nástrahové stanice a spotřebu nástrah, doplnte ástrahu a odstrante mrtvé hlodavce 2-3 dny po aplikaci vevnitř nebo 5-7 dní od aplikace kolem budov a poté nejméně jednou týdně. Nástraha k přímému použití v deratizačních staničkách odolných proti násilnému otevření.